T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KIRIKKALE / BALIŞEYH - Prof.Tbp.Tüm General Derviş Şen Çok Programlı Anadolu Lisesi

Ara

Okulumuz Bilişim Teknolojileri Alan Öğretmeni Cafer KORKMAZ ve öğrencilerimiz tarafında hazırlanan "Waterverse- Su Var ve Toprak Ana" konulu 2 projemiz MEB ve TÜBİTAK tarafından organize edilen "Ulusal Öğrenci Kongresi ve Poster Sunumu" yarışmasında 1162 eser arasında finalde yarışmaya hak kazanmıştır. Öğretmen ve öğrencilerimize 26-29/12/2022 tarihinde düzenlenecek finalde başarılar diliyoruz.

Ara

Çevre ve İklim ile Matematik ana alanları üzerine yapılan proje yarışmasına Kırıkkale İlimizden sadece okulumuz Prof. Tbp. Tümgen. Derviş Şen Çok Programlı Anadolu Lisesi olarak 2 projeyle finallere katılmaya hak kazanarak büyük bir başarı elde etmiştir. Bu başarıda emekleri geçen Bilişim Teknoloji Alanı Öğretmeni Cafer Korkmaz ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Finale Kalan Projelerimiz;

Su yönetimi ve kaliteli suyun tespiti üzerine WATERVERSE adında yazılım projemiz Haydar Yıldırım, Emirhan Tosun ve Muhammed Derin tarafından yürütülmüş ve Türkiye Finalinde yarışmaya hak kazanmıştır.

Yine aynı yarışma kategorisinde tarımda verimlilik ve toprak yönetimi alanında yazılım projemiz Türkiye finalinde yarışmaya hak kazanmıştır. Projeyi yürüten öğrencilerimiz Neslihan Öcal, Melisa İlkbahar ve Rukiye Şen'dir.

Kas

Atatürk'ün vefatının 84.yıldönümü münasebetiyle okulumuz öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan 10 Kasım Atatürk'ü Anma Programı ilçe protokolü, öğretmen ve öğrencilerimizin katılımı ile gerçekleştirilmiştir.

Kas

Balışeyh Kaymakamlığı tarafından tertiplenen gezi kapsamında Okulumuz 12.Sınıf Öğrencileri Üniversite Tanıtımı Faaliyeti olarak Ankara Üniversitesi Fakültelerini ve Anıtkabir'i ziyaret etmişlerdir.

Kas

TÜBİTAK 2204 lise öğrencileri araştırma proje yarışmaları için çalışmalarımız devam ediyor...

Ekm

Okulumuz Bilişim Teknolojileri Alanı tarafından gerçekleştirecek olan TÜBİTAK Projeleri ile ilgili bilgi vermek amacıyla ilçe Milli Eğitim Müdürümüz Salih DİRİCAN, Okul Müdürümüz Ayhan BARIŞCIL, Bilişim Teknolojileri Alan Öğretmenimiz Cafer KORKMAZ ve Bilişim Teknolojileri Alanı öğrencilerimiz tarafında İlçemiz Kaymakamı Sayın Sançar Batuhan Kurdu ya ziyarette bulunuldu.

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı 1.Dönem 1.Sınav Tarihleri

Ekm

"13 Ekim Dünya Afet Azaltma Günü" etkinlikleri kapsamında okulumuz öğretmenlerine ve öğrencilerine Kırıkkale AFAD personelleri tarafından yangın eğitimi verilmiştir.

Ekm

2022-2023 eğitim öğretim yılı eylül dönemi sorumluluk sınav tarihleri.

Sorumluluk sınavlarına girecek öğrencilerimize ait liste için tıklayınız.

Balışeyh de yapılan "15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ" kutlamaları

Haz

Kırıkkale Milli Eğitim Müdürlüğü "Davranışsal Bağımlılıklar İle Mücadele Seferberliği" resim, afiş ve slogan yarışması kapsamında okulumuz 9 AL sınıfı Öğrencilerimizden Emirhan YILDIZ "BAĞIMLI OLMA ASLA BAĞLA KENDİNİ HAYATA" sloganıyla il üçüncüsü olmuştur. Emeği geçen Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenimiz Özlem AYIN ve öğrencimize teşekkür ederiz.

Haz

Tüm öğretmenlerin atılımıyla 2021-2022 eğitim öğretim yılı sene sonu "Öğretmenler Kurul Toplantısı" yapılmıştır.

Haz

17.06.2022 cum a günü okulumuzda tüm idare ve öğretmenlerimizin katılımıyla karne töreni yapılmıştır.

May

Okulumuz öğrencilerinin, TÜBİTAK 4006 Bilim fuarı için hazırlamış olduğu projeleri sergiye çıkmıştır. Açılışımıza Sayın Kaymakamımız Sançar Batuhan KURDU, Yahşihan Belediye Başkanımız Sayın Osman TÜRKYILMAZ, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Serkan AKPINAR, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Uğur ERDEM, Okul Müdürümüz Ayhan BARIŞCIL ve daire amirlerimizin katılmış olduğu törenler sergimiz açılmıştır. Emeği geçen öğretmenlerimize sonsuz teşekkür ederiz.