T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KIRIKKALE / BALIŞEYH - Prof.Tbp.Tüm General Derviş Şen Çok Programlı Anadolu Lisesi

TÜBİTAK LİSELER ARASI ÖĞRENCİ KONGRESİ VE POSTER YARIŞMASI

Çevre ve İklim ile Matematik ana alanları üzerine yapılan proje yarışmasına Kırıkkale İlimizden sadece okulumuz Prof. Tbp. Tümgen. Derviş Şen Çok Programlı Anadolu Lisesi olarak 2 projeyle finallere katılmaya hak kazanarak büyük bir başarı elde etmiştir. Bu başarıda emekleri geçen Bilişim Teknoloji Alanı Öğretmeni Cafer Korkmaz ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Finale Kalan Projelerimiz;

Su yönetimi ve kaliteli suyun tespiti üzerine WATERVERSE adında yazılım projemiz Haydar Yıldırım, Emirhan Tosun ve Muhammed Derin tarafından yürütülmüş ve Türkiye Finalinde yarışmaya hak kazanmıştır.

Yine aynı yarışma kategorisinde tarımda verimlilik ve toprak yönetimi alanında yazılım projemiz Türkiye finalinde yarışmaya hak kazanmıştır. Projeyi yürüten öğrencilerimiz Neslihan Öcal, Melisa İlkbahar ve Rukiye Şen'dir.

18-12-202218-12-202218-12-202218-12-2022

Yayın: 18.12.2022 - Güncelleme: 18.12.2022 21:58 - Görüntülenme: 264