T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KIRIKKALE / BALIŞEYH - Prof.Tbp.Tüm General Derviş Şen Çok Programlı Anadolu Lisesi

Yöreler ve Lezzetler Projemiz

Projemiz için yöremizden yemek, tatlı ve ot yemeğimizi seçtik. Öğrencilerimiz ve öğretmenimizin katılımıyla okulumuzda Topalak yemeği, Haside tatlısı ve Madımak otu yemeğimizi pişirdik. Projemiz kültürel mirası nesilden nesile taşımak ve gençlerin bu konuda bilinçlenip kültürlerini tanımalarına katkı sağlamaktadır. Öğrencilerimiz yemekleri yaparken birlikte keyifli vakit geçirdiler ve güzel bir deneyim kazandılar.

06-04-202206-04-202206-04-202206-04-202206-04-202206-04-202206-04-202206-04-202206-04-202206-04-202206-04-2022

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 06.04.2022 - Güncelleme: 06.04.2022 22:02 - Görüntülenme: 1150
  Beğen | 2  kişi beğendi