T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KIRIKKALE / BALIŞEYH - Prof.Tbp.Tüm General Derviş Şen Çok Programlı Anadolu Lisesi

May

Gençlik Şöleni'nin son gününde Sayın Kaymakamıımız Ali Kaan TUNÇER'in katılılımı ile Dinek Dağı Atlı Safari ve Doğa Parkını ziyaret ettik. Doğa yürüyüşü, ata binme ve ok atma etkinliklerini gerçekleştirerek bu keyifli haftayı sonlandırdık. Gençlik Şöleni Haftasının kutlanmasına öncülük eden sayın öğretmenlerimiz Duygu Melekşah Uçar ve Zeynep Gökner başta olmak üzere emeği geçen tüm öğretmen ve idarecilermize teşekkür ederiz. Ayrıca bu süreçte bizi yalnız bırakmayan Balışeyh Gençlik Merkezine şükranlarımızı sunarız.

May

"Gençlik Şöleni" haftasında 4. günü geride bıraktık. Gerçekleştirdiğimiz futbol turnavasında takımlar kıyasıya mücadele ettiler. Karşılaşmalar sonucunda  dereceye giren takımlarımızı tebrik ederiz.

May

"Gençlik Şöleni"mizde 3. günü geride bıraktık. Voleybol turnuvasında karşı karşıya gelen takımlarımız mücadelelerini verdiler. Yarışan tüm takımlarımızı yürekten kutlar, 1, 2, ve 3. olanları tebrik ederiz.

May

Gençlik Şöleni haftasının 2. gününü de öğrencilerimizin çoşkulu katılımlarıyla tamamladık. Bugün yumurta taşıma, halat çekme, çuval yarışı ve survivor parkuru etkinlikleri yapıldı. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

May

13-17 Mayıs tarihleri arasında okulumuzda devam edecek olan Gençlik Şöleni'mizde ilk gün heyecanı yaşandı. Öğrencilerimiz yakılan gençlik ateşi eşliğinde gönüllerince eğlenip dans ettiler. Ayrıca öğretmenleri ve arkadaşları ile birlikte bilek güreşi, langırt ve halat çekme etkinliklerine katıldılar. Gençlik şölenimize katılım sağlayan İlçe Milli Eğitim Müdürü Salih Dirican, şube müdürlerimiz Hakkı Yaman ve Serkan Murat Kent, Gençlik Merkezi Müdürü Üçler Canatan ve ekibine ayrıca okul müdürümüz Sayın Levent Ünal'a teşekkür ederiz.

May

Okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Meral KELLEGÖZ, 10ABİL subesi öğrencilerinin yardımıyla "Anneler Günü"ne özel pano hazırlamışlardır. Öğretmenimize ve öğrencilerimize emekleri için teşekkür ederiz.

May

Çölyak hastalığına dikkat çekmek ve bu konuda toplumsal bilinç oluşturmak amacıyla 9 Mayıs tarihi Dünya Çölyak Günü olarak kutlanmaktadır.

May

Tüm yurtta 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramının içinde bulunduluğu hafta "Gençlik Haftası" olarak kutlanmaktadır. Bu kapsamda, okulumuz ve Balışeyh Gençlik Merkezi ortaklığında "Gençlik Şöleni" düzenlenecektir. 13-17 Mayıs tarihleri arasında yapılacak olan etkinliklere tüm öğretmen ve öğrencilerimiz davetlidir.

Nis

Okulumuzda uzun yıllar çalışarak okulumuza büyük emekler vermiş olan okul personelimiz Sayın İlyas TUNCER emekli olmuşlardır. Bu sebeple kendisine Sayın Okul Müdürümüz Levent ÜNAL ve Sayın Müdür Yardımcımız İsmail Hakkı VATANGÜL tarafından plaket  takdim edilmiştir.
Kendisine bugüne kadar yapmış olduğu değerli hizmet ve özverili çalışmaları için teşekkür eder, bundan sonraki yaşamında sağlık ve mutluluklar dileriz.

Nis